Karlsøyfestivalen blir internasjonal.

03.07.04  Omsider er musikk-programmet for årets Karlsøyfestival klart. Og - ikke for å skryte, men dette er sterke saker! Fra å være en meget lokal Tromsø/Karlsøy-begivenhet for fire år siden, har den utviklet seg videre til en nasjonal festival etter hvert - og i år til å bli en internasjonal begivenhet.
Kjente norske navn kommer: Tungtvann er selvsagt og i tillegg Helldorado, Salvatore, Groan Alone (Martin Hagfors) og Bøyen Beng fra Blitz. Festskaperne fra Misvær/Bodø: Dread Men Walking kommer. Grounation Movement - en gjeng fra Jamaica/Afrika og andre eksotiske ska/reggaeområder kommer. Hiphoppere fra hovedstaden (HausmaniaHipHopConnection) stiller sterkt. Marie Bergman kommer fra Stockholm og hele Norden og Ragnar Olsen kommer fra hele NordNorge!
Det gjør også Aggie Frost, men hun er i tillegg et internasjonalt navn. Og så har Karlsøyfestivalen gjort det store kuppet og fått et navn som ingen andre arrangører i NordNorge kan matche: Aphex Twin! Han er en av de største internasjonale stjernene innen elektronisk musikk og gir sjelden konserter.
Frost og Aphex Twin sørger for at Karlsøyfestivalen nå er plassert på lista over internasjonale musikkbegivenheter.